Dancing with myself

Jeg ble mint på at jeg hadde en blogg. Jeg hadde nesten glemt det helt.
Det å skrive et innlegg nå var absolutt ikke planen heller. Jeg vet forsåvidt ikke om jeg kommer til å skrive noe fornuftig heller (når gjør jeg vel egentlig det?), men det er bare så deilig å la fingerne taste vilt over tastaturet!
Herlich!
Som sagt, det har gått en stund siden sist, husker ikke hvor jeg var i livet sist gang jeg skrev, men ting har iallefall skjedd siden den gang. En sommer har gått, hvem hadde vel trodd at sommeren allerede skulle være over?
Jeg skjønner ikke hvorfor ting kan gå så fort, det er bare absurd. Man finner på ting man vil gjøre, som man gleder seg til, men som ikke er før en lang tid fremover. Det kan være små ting, som f.eks å gå på en konsert, eller større ting som å flytte. Plutselig sitter man der, happeningen har skjedd, du skjønner ikke hva som skjedde, du har skjegget i postkassa.
Jeg kan ane, uten å ha lest på mine siste blogginnlegg først, at sist gang jeg lot fingrene mine så fint gli over tastaturet - gledet jeg meg til sommer, til skolen var over. Nå er sommeren over, og jeg har ingen skole å gå til.
Det er rart, selvfølgelig, forandringer er alltid rart i begynnelsen. Det er også litt rart at det begynner å bli høst, selv om jeg har opplevd mang en høst igjennom.

Punkt.