Death at the chapel.

Jadda, hver gang jeg har logget på bloggen min i det siste har jeg hatt så lyst til å skrive de lengste og mest givende innleggene jeg bare kunne drømme om. Men hver gang jeg har kommet meg inn har det bare forsvunnet igjen. Alle de "gode idèene" forsvinner og skrivelysten følger hakk i hel ut vinduet.
Det er dystert, jeg føler meg som crap idag. Jeg "forsov"meg usaklig mye, vel, jeg hadde vel kanskje ikke noen andre planer enn å dra inn til Oslo idag, så jeg forsov meg vel ikke til så mye annet enn megselv. Altså jeg sto da opp klokken halv fem av av telefonen ringte. Hvem som vekte meg har jeg enda ikke fått greie på, for da jeg våkna kikket jeg bare på klokken, og med et stort skuffende sukk kastet jeg fra meg den ringende telefonen.
Jeg fikk iallefall tak i mamma idag da. Hun var i Arendal, i sola. Det er rart å tenke på at det bare er meg og mamma som er i Norge for tiden. Søstrene mine og min far er i utlandet, nærmere bestemt Tsjekkia, enda nærmere bestemt Praha. Ikke det at jeg legger så mye merke til det, jeg er jo ikke vant til å se så mye til familien min. Men jeg merker jo at alle plutselig er borte, da mamma er forsvunnen til Karagerø og Arendal. Men det er virkelig deilig å ha litt ferie fra alt som heter mennesker i noen dager i ferien også. Ergo; jeg drar ikke inn til Oslo idag.
Jeg føler hvirkelig at jeg ikke har helt dreisen på blogginnleggene mine enda, de blir liksom ikke så flotte som det jeg vil. Føler at dette bare blir svada og mas. Mas og babling om megselv. Hvem i alle dager er vel intresseri i å lese alt dette crapet, anyways? (hoho, flott språk)
Uansett, jeg vil bare annonsere at jeg savner mac! Jeg savner iPhoto. Her sitter jeg med et lusent redigeringsprogram som får meg til å miste lysten på å fotografere. Det er jo ikke så veldig bra. Ikke med tanke på at Lillian og jeg skal ut å ta promobilder for Silver i den nærmeste fremtid.
Og forresten i den anledning må jeg få lånt meg et bedre kamera. Hvem faen kan jeg låne det av?
Ihelvete.