To sting, bandasje, eksamen og knuste vinflasker

Jeg ligger på soffaen. Jeg har tilbrakt nesten hele dagen på soffaen, det eneste unntaket er litt tusling rundt i leiligheten og en tur på butikken med Ninni.
Jeg er på andre dagen av eksamensuka. Jeg har ikke fått gjort stort. Grunnen til dette er store kreative sprerrer og en knust vinflaske.
Jeg brukte en stor del av dagen min igår på legevakta i Oslo, jeg klarte å flerre opp lillefingeren min på en vinflaske.
Ikke spør hvordan, mest sannsynlig en solid posjon uflaks og klønete adferd. Hukommelsen er egentlig litt blurry fra den episoden. Vel, det jeg husker var at jeg blødde noe jævlig og fikk henta Ninni som satt i bakgården. Jeg blødde litt til og fikk surra et par kluter rundt hånda. Så bar det ned på legevakta. Flaks vi ikke bor så langt unna.
Uansett, etter noen timer hadde jeg skaffa meg en stivkrapesprøyte, to sting i lillefingeren og bandasje på fingern.
Digg. Nå er jeg sliten og blodfattig. Satser på at jeg bruker resten av denne andre eksamensdagen på å tenke igjennom min mindre gjennomtenkte eksamensoppgave. Regner med å få tatt noen bilder imorgen, også kan jeg be om å få en eller to dager ekstra til eksamensoppgaven. Jeg har jo medisinsk grunnlag nå.

Fy faen, det er varmt!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5911178