New dawn fades

Sitter nok en gang alene oppe. Det er natt og det er ferie.
Igår hadde vi innflytningsfest i leiligheten. Jeg sier ikke annet en fy faen.
Liknende horehus har jeg ikke våknet opp til noen gang i hele mitt liv.
Alt var bare kaos.
Det beste var vel å våkne å kjedde det at man faktisk ikke er fyllesjuk - noe som er litt rart etter all den spriten jeg fikk i meg mot slutten. Jeg som hadde planer om å ha en litt rolig aften med en flaske vin.
Planene ble spolert da en klassevenninne av Lillian og Randi sa jeg kunne ta så mye sprit jeg ville av hun. Hun hadde en del..
Jaja, vi har iallefall kommet frem til det at vi ikke kommer til å ha fester her lengere - iallefall ikke store ukontrollerbare fester med folk man nesten ikke kjenner noen på. Vorsing går greit.
Mas.
n7680891141265348989

kaffipause.

Idag har jeg vært i total avslapningsmodus. Jeg og Randi har brukt over to tredjedeler i den samme sofaen og nerda på internett. I to-tre tiden (noe som er ti timer siden nå) tok vi trikken til Bislett og kjøpte oss en kebab hver.
Bare for å understreke at det var dagen derpå - selv om ingen av oss var fyllesjuke. Noe som var like mystisk for begge to.

Jeg har blitt en uintressang blogger - men de uintressange bloggene kommer kanskje på de uintressange dagene?! Dette har iallefall ikke vært den mest givende dagen i mitt liv.
Jeg vet jeg kunne skrevet om mye annet som opptar tankene mine angående gårsdagen, men det tør jeg altså ikke skrive i full offentlighet på bloggen min. Det er ting jeg nesten ikke tør tenke på en gang - eller bare vil skyve så langt bak i glemmeboken som bare mulig.

Klokka er ti over tre. Jeg begynner å bli trøtt. Men her snakker vi maksimal utnyttelse av ferie.
Ok, jeg kaster inn håndkledet. Jeg går til køys.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5703140